Har I en mobilvenlig hjemmeside?

Spørgsmålet er vigtigere end nogensinde før

Google har annonceret at et websites “mobilvenlighed” –  altså graden af hvor godt et website vises på mobile enheder som f.eks. smartphones og tablets, nu bliver afgørende for Googles søgeresultater.

Googles ændrer sine søgealgoritmer fra den 21. april så placeringen af websites, der er mobil-venlige vægtes og prioriteres meget højere.

En god nyhed for mobile brugere

Selskabet siger, at ændringen vil have en “betydelig indvirkning” på alle mobile søgninger på alle sprog i verden, så brugerne vil opleve højere kvalitet i søgninger foretaget på håndholdte enheder.

Sammen med denne ændring vil Google også  begynde at bruge flere oplysninger fra indekserede apps i søgeresultater for brugere, der er logget ind, og har den pågældende app installeret.

Beslutningen giver god mening, for her i løbet af 2015 forventes der at være flere (Google) søgninger fra mobiler og tablets end fra desktop computere.

Et wake-up call

Det er første gang, at Google på forhånd annoncerer ændringer i deres søge algoritme. Hermed er man advaret på forhånd, når ens hjemmeside pludselig begynder at dale i position på resultatlisten.

For virksomheder, der stadig ikke har en mobil hjemmeside, må nyheden betragtes som lidt af et wake-up call til straks at få omlagt deres hjemmeside til et responsivt webdesign.

Google begyndte at fremhæve mobilvenlige websites og hjemmesider i sine søgeresultater allerede sidste år, og nu går Google så i gang med at prioritere de hjemmesider og websites, der lever op til nogle designmæssige standarder for ordentlig visning på de håndholdte medier.

Det betyder samtidig at de websites, der ikke lever op til “mobilvenlighed” bliver ført længere ned på resultatlisterne.

Derfor er spørgsmålet Har I en mobilvenlig hjemmeside?  vigtigere end nogensinde før. Har virksomheden (stadig) ikke et responsivt webdesign i form af f.eks. en responsiv WordPress hjemmeside, så er det nu man skal tage beslutningen om at få gjort noget ved det.

En mobilvenlig landingsside kan være starten på et nyt responsivt website

9bureau.dk har erfaring og ekspertise i udvikling og design af responsivt webdesign. Vi har leveret adskillige løsninger med responsivt webdesign – både almindelige HTML hjemmesider, responsive landingssider og WordPress hjemmesider med responsivt webdesign.

Hvis du og din virksomhed mener, at et skifte til en responsiv hjemmeside skal planlægges ordentligt, så er vi her på 9bureau.dk helt enige.

Selvom Google har annonceret at de fra d. 21. april 2015 begynder at favorisere mobilvenlige hjemmesider i søgeresultat listen på Google, så anbefaler vi her på 9bureau.dk at man slår koldt vand i blodet og planlægger et gennemtænkt og godt designet responsivt website… f.eks. sammen med 9bureau.dk!

Derfor kan en landingsside med et responsivt webdesign være en løsning indtil virksomheden er klar med en ny hjemmeside i et responsivt webdesign.

9bureau.dk har kort leveringstid på mobilvenlige landingssider – og til meget rimelige priser. Vi fremstiller landingssider, der kan indgå på enhver hjemmeside, (der i sig selv ikke behøver at være responsiv) og til flere forskellige CMS systemer.

Læs mere om vores løsninger

 


Har din virksomhed behov for hjælp til jeres webdesign og kommunikationsopgaver?
9bureau.dk udvikler WordPress hjemmesider og websites, responsivt webdesign, grafisk design og kommunikation.
Vi er WordPress specialister.
Hvis du ønsker en uforpligtende samtale om mulighederne for at opdatere jeres hjemmeside med de nyeste standarder, så kontakt os allerede i dag.
[contact-form-7 id="4405" title="Footer - bliv ringet op! Dansk"]

Har din virksomhed behov for hjælp til jeres webdesign og kommunikationsopgaver?

9bureau.dk udvikler WordPress hjemmesider og websites, responsivt webdesign, grafisk design og kommunikation. Vi er WordPress specialister.
Hvis du ønsker en uforpligtende samtale om mulighederne for at opdatere jeres hjemmeside med de nyeste standarder, så kontakt os allerede i dag.

[contact-form-7 id=”4405″ title=”Footer – bliv ringet op! Dansk”]