Nyt WordPress website til Right People Group

Nyt WordPress website til Right People Group. 9bureau. Professionelt webdesign til WordPress9bureau har leveret nyt WordPress website til Right People Group

Konsulent firmaet Right People Group har fået nyt WordPress website leveret af 9bureau.dk og sitet er nu LIVE.

Vi har arbejdet på design og udvikling af rightpeoplegroup.com i et halvt år og har nu implementeret og afleveret et veldesignet og velfungerende nyt WordPress website til Right People.

Partner i Right People ApS Søren Rosenmeier udtrykker tilfredshed med samarbejdet med 9bureau.dk og med det endelige resultat:

Vi har haft et godt og frugtbart samarbejde med 9bureau.dk. De har ved flere lejligheder udvist masser af fleksibilitet, kreativitet og en stærk løsningsorienteret approach til webudvikling. Bureauet ved en masse om WordPress og om hvordan man bedst tilpasser et standardiseret CMS som WordPress til den enkelte kundes profil og behov. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat.

Læs mere om vores WordPress løsninger


9bureau har leveret Rightpeoplegroup.com - 9bureau.dk - WordPress hjemmesiderHar din virksomhed behov for assistance til jeres webdesign og kommunikationsopgaver?

9bureau.dk udvikler WordPress hjemmesider og websites, responsivt webdesign, grafisk design og kommunikation.
Vi er WordPress specialister.
Hvis du ønsker en uforpligtende samtale om mulighederne for at opdatere jeres hjemmeside med de nyeste standarder, så kontakt os allerede i dag.