Ny makeover af FPUs hjemmeside

Vi har opdateret FPUs hjemmeside med et nyt layout.

Vi har leveret en ny makeover af FPUs hjemmeside

Vort samarbejde med Flyvebranchens Personale Union, FPU, strækker sig efterhånden over mange år.

Efter ankomsten af en ny kommunikationsansvarlig hos FPU blev vi enige med FPU om at det var på tide at få opdateret hjemmesidens samlede udseende og give den en ny makeover af FPUs hjemmeside.

Nyt layout og skift til Elementor Page Builder

Samtidig blev det besluttet at udelukkende anvende Elementor Page Builder som det primære værktøj til at udarbejde layouts til sider, artikler og webdesign.

Vi har brugt det meste af andet halvår af 2023 til at gennemgå og opdatere layoutet for alle dele af FPUs hjemmeside, flyvebranchen.dk.

Det har været et af de længste og samtidig både intense og givende forløb i samarbejde med en kunde, som 9bureau har gennemført.

Kundeudtalelse

Samarbejdet er en fornøjelse

Vi har samarbejdet med 9bureau i otte år, og de har altid været dygtige til at finde løsninger, når vi haft ønsker til vores hjemmesider. De har hjulpet os med at udvikle de funktioner, som vi har efterspurgt, og vi får altid hurtigt svar på vores henvendelser.

9bureau har været i stand til at skræddersy løsninger, der passer til vores behov og formål, og de er meget hjælpsomme med at imødekomme ændringer og tilpasninger undervejs i processen.

9bureaus ekspertise og engagement har været afgørende for udviklingen af vores hjemmesider, og vi ser frem til at arbejde sammen med 9bureau for at udvikle vores online tilstedeværelse endnu mere.

Vil du også høre mere om vores WordPress løsninger?

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan få en uforpligtende snak om muligheder og WordPress løsninger.

Vi leverer alt i WordPress, hjemmesider i andre formater, grafisk materiale lige fra præsentationer over tryksager til visitkort, webdesign og grafisk design, SEO, sikkerhed på Nettet og meget mere.

Lad os tage en uforpligtende snak om de ting, som I har brug for netop nu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.