Nyt webdesign til Fagbladet Luftfart

Vi har opdateret FPUs hjemmeside med et nyt layout.

Nyt layout og webdesign til Fagbladet Luftfart

Vi har gennem de seneste 4 månder arbejdet tæt sammen med Fagbladet Luftfart om udvikling og implementering af et nyt layout og webdesign til Fagbladet Luftfart.

Fagbladet Luftfart er FPUs fagmedie for flyvebranchen i ind- og udland.

Nyt layout med Block Editor

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi her hos 9bureau er meget begejstrede for udviklingen af Block Editor og WordPress generelt.

Så da Fagbladet Luftfart besluttede at anvende Block Editor som det primære værktøj til at udarbejde layouts til sider, artikler og webdesign, så klappede vi i hænderne.

Vi har leveret en løsning med flere indbyggede løsninger, der er unikke – både for Fagbladet og i en WordPress sammenhæng.

Kundeudtalelse

Samarbejdet er en fornøjelse

Vi har samarbejdet med 9bureau i otte år, og de har altid været dygtige til at finde løsninger, når vi haft ønsker til vores hjemmesider. De har hjulpet os med at udvikle de funktioner, som vi har efterspurgt, og vi får altid hurtigt svar på vores henvendelser.

9bureau har været i stand til at skræddersy løsninger, der passer til vores behov og formål, og de er meget hjælpsomme med at imødekomme ændringer og tilpasninger undervejs i processen.

9bureaus ekspertise og engagement har været afgørende for udviklingen af vores hjemmesider, og vi ser frem til at arbejde sammen med 9bureau for at udvikle vores online tilstedeværelse endnu mere.

Vil du også høre mere om vores WordPress løsninger?

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan få en uforpligtende snak om muligheder og WordPress løsninger.

Vi leverer alt i WordPress, hjemmesider i andre formater, grafisk materiale lige fra præsentationer over tryksager til visitkort, webdesign og grafisk design, SEO, sikkerhed på Nettet og meget mere.

Lad os tage en uforpligtende snak om de ting, som I har brug for netop nu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.