WordPress 4.2 Powell

Den nyeste version af WordPress er version 4.2 Powell, der er opkaldt efter den amerikanske jazz pianist Bud Powell.

WordPress 4.2 Powell fokuserer på deling af indhold og bedre sprog- og tegnunderstøttelse i WordPress.

Med WordPress 4.2 Powell er der, udover lukning af et kritisk sikkerhedshul i WordPress, især fokus på deling af indhold og bedre sprog- og tegnunderstøttelse.

Samtidig fortsætter WordPress teamet med deres fokus på plugin- og tema håndteringen i WordPress.

Bedre delingsmuligheder i WordPress

WordPress 4.2 Powell - 9bureau.dk

Den opdaterede bookmarklet Press This i WordPress giver nu endnu større fokus på deling af indhold til bla. sociale medier i WordPress.

Men Press This kan mere end det.

Med WordPress 4.2 får brugere af WordPress mulighed for at dele stort set alt det indhold man finder på Nettet, med andre.

Press This kan bruges på egne websites, i browsere og mobile apps.

Press This kan tilføjes til bogmærkelinjen i en browser eller til startskærmen på en mobil enhed.

 

Udvidet understøttelse af tegnsæt

 

WordPress 4.2 Powell - 9bureau

Den efterhånden globale udbredelse af WordPress som CMS har gjort det obligatorisk med en udvidet understøttelse af ikke-latinske tegnsæt.

Indonesisk er det tredje mest udbredte sprog for WordPress med 1.7 millioner og mere end 200 millioner månedlige pageviews på indonesisk. Det overgås kun af engelsk og spansk. 1

WordPress 4.2 Powell understøtter nu blandt andet kinesiske, japanske og koreanske tegn, musik- og matematiksymboler og hieroglyffer.

 

 

Emoji ikoner

WordPress 4.2 Powell - Emojis ikoner

Nu er de Japanske emojis (💙, 🐸, 🐒, 🍕) tilgængelige i WordPress.

 

WordPress 4.2 Powell introduktionsvideo

Konklusion

Med WordPress 4.2 Powell, og sikkerhedsopdateringen 4.2.1, der lukkede et kritisk sikkerhedshul, er det tydeligt at teamet bag WordPress har indset at WordPress “is here to stay” og at det er et CMS med global udbredelse.

Derfor er det naturligt, at 4.2 Powell fokuserer på deling af indhold og udvidelser af tegnsæt understøttelse.

WordPress dev teamet er stadig i gang med at konsolidere eksisterende funktioner i WordPress og  af at udvikle det til et endnu bedre og professionelt værktøj – ikke blot til content management, men også til decideret WordPress webdesign og webudvikling – nu med særlig fokus på  en kontinuerligt forbedret brugeroplevelse i form af delingsmuligheder.

Vi på 9bureau.dk håber ikke at WordPress er kommet for sent igang med at fokusere på delingsmuligheder – Press It har været en del af WordPress længe, men det er som om den først nu med WordPress 4.2 får den opmærksomhed, denne geniale bookmarklet fortjener.

Vi her på 9bureau.dk er som tidligere nævnt WordPress fanatikere, og vi er glade for den fornyede fokus på delingsmuligheder.