WordPress 4.8 Evans

WordPress 4.8 Evans

Dato:

Kategori: Nyheder

Tags: Evans, WordPress

WordPress 4.8 Evans, der er opkaldt efter jazzpianisten og komponisten William John “Bill” Evans, er blevet frigivet fra WordPres.org i dag.

WordPress.org fejrer udgivelsen af ​​WordPress 4.8 Evans som “En opdatering med dig i tankerne” og som “Et mere intuitivt WordPress“.

Nyheder i WordPress 4.8 Evans omfatter bla.  en såkaldt linkforbedring, tre nye medie widgets,; billede-, lyd- og video widget.

Den kendte tekst widget erblevet opdateret, så den nu understøtter visuel redigering.

Der er kommet en opgraderet nyhedssektion i kontrolpanelet, der omtaler kommende WordPress-arrangementer i lokalområdet.

Opdaterede widgets

De nye Medie Widgets udvider sidebar-funktionaliten.

WordPress 4.8 Evans
Nye Widgets i WordPress 4.8 Evans. Ill.: wordpress.org

Billed widget
Tilføjelse af et billede til en widget er nu en simpel opgave, der kan udføres af alle uden at skulle kode. Indsæt et billede vha. widgetindstillingerne.

Video Widget
Video kan nu tilføjes til sidebaren fra mediebiblioteket med den nye video-widget.

Audio Widget
Tilføjelse af lydfiler i en widget er nu en kerne funktion i WordPress 4.8 Evans med den nye Aadio widget. Upload en lydfil til mediebiblioteket, gå til widgetindstillingerne, vælg en fil… så spiller det.

Rich Text Widget
Rich Text redigering er nu en del af tekst widgets, så udvidet formatering af tekst kan foregå overalt, hvor der kan indsættes widgets.

Ny funktion i WordPress: Link afgrænsning

Det nye Link afgrænsning-funktion kan ved første øjekast virke som en mindre nyhed, men det er faktisk en rigtig god og stor nyhed.

Hvor mange gange har man ikke ladet sig frustrere over at tekst, der følger lige efter eller lige før et inline tekstlink bliver en del af linkets url ligesåsnart man redigerer i linket?

Link afgrænsning er en stor og meget nyttig forbedring til WordPress.

Se den nye funktion i videoen nedenfor.

WordPress 4.8 Evans video: wordpress.org

WordPress Events

WordPress har et meget velfungerende fællesskab med grupper, der regelmæssigt mødes i mere end 400 byer rundt om i verden.

Nu kan du holde dig opdateret med den nye dashboard funktion WordPress Events i WordPress 4.8 “Evans”.

Denne widget har potentialet til at blive en central “What’s up?” -funktion for mange mennesker i WordPress-fællesskabet.

Som gutta på wordpress.org skriv:Mens du er i instrumentbrættet (fordi du kører opdateringer og skrive indlæg, ikke?) Vil alle kommende WordCamps og officielle WordPress Meetups – lokale til dig – blive vist.

At være en del af fællesskabet kan hjælpe dig med at forbedre dine WordPress-kompetencer og netværk med personer, du ellers ikke ville mødes med. Nu er det nemt at finde lokale WordPress-arrangementer bare ved at logge ind på dit dashboard og kontrollere den nye Events og News dashboard-widget.

Flere nyheder i WordPress 4.8 Evans

Nye muligheder i kontrolpanelets widgets
Nye CSS-regler betyder at eksternt indhold (som “Tilføj ny” links) ikke længere behøver at være inkluderet i kontrolpanelet wigets overskrifter.

WMV- og WMA-filer understøttes ikke længere af WP Core
Da færre og færre browsere understøtter Silverlight, bliver filformater, der kræver installation af ​​en Silverlight-plugin, fjernet fra kernestøtten. Filer vises stadig som et downloadlink, men bliver ikke længere integreret automatisk.

Multisite-opdateringer
WordPress 4.8 indeholder mulighed for at fjerne kald til is_super_admin (). Derudover er nye hooks og tweaks til brugerstyring på netværks niveau.

Tekst-editor JavaScript API
Med tilføjelsen af ​​TinyMCE til tekst widgeten i 4,8 kommer der et nyt JavaScript API til at instantiere editoren efter side indlæsning. Dette kan bruges til at tilføje en editor instans til ethvert tekstområde og tilpasse det med knapper og funktioner.

Medie Widgets API
Indførelsen af ​​et nyt basismedie widget REST API-skema til 4.8 åbner mulighed for flere medie widgets (som gallerier eller afspilningslister).

Tilpasning af bredden på Customizer panelet
Endelig! Nye responsive breakpoints er blevet tilføjet til Customizer panelet for at gøre det bredere på skærme med høj opløsning. Customizer panelet bruger nu procentvis bredde i stedet for pixels.

Jazz: Bill Evans Copenhagen Rehearsal session 1966