WordPress 3.7 Basie

WordPress 3.7 Basie

Dato:

Kategori: Nyheder

Tags: WordPress

WordPress 3.7 Basie er frigivet

Oktober fest

Efteråret 2013 bød på en spændende nyhed, nemlig frigivelsen af WordPress version 3.7 Basie, der blev frigivet i oktober 2013.

WordPress version 3.7 Basie er navngivet efter den legendariske jazz musiker Count Basie og byder på nogle fornyelser, der bekræfter WordPress core teams anstrengelser med at udvikle WordPress som et egentligt CMS og samtidig sørge for at opdatere sikkerheden i WordPress.

Updates while u sleep

Med WordPress 3.7 Basie kan vedligeholdelses-og sikkerhedsopdateringer foregå i baggrunden, (while u sleep).

De fleste WordPress websites er nu i stand til automatisk at køre disse opdateringer i baggrunden. Selve opdateringsprocessen er  blevet gjort  mere pålidelig og sikker.

Stærkere password generator

Dit password er dit websteds primære forsvarsmekanisme.

9bureau professionelt responsivt webdesign anbefaler i dette indlæg  om sikkerhed i WordPress komplekse, lange og unikke kodeord, (passwords).

I WordPress 3.7 Basie er password vurderingen blevet opdateret til at kunne genkende de mest almindelige fejl ved svage adgangskoder: datoer, navne, tastaturet (123456789), mv.

Styrket global support

WordPress 3.7 Basie kan nu opdateres hurtigere med mere komplette oversættelser.

WordPress 3.7 indeholder understøttelse til automatisk at installere de rigtige sprogfiler og holde dem ajour – dvs. hurtigere lokalisering tl alle de millioner af WordPress installationer på andre sprog end engelsk.

For udviklere er der masser af muligheder omkring, hvordan man styrer nye opdateringer – både større og mindre opdateringer, mere sofistikeret understøttelse dato queries samt en række multisite forbedringer.

Dette er WordPress’ første udgivelse, der bruger den nye plugin-first udviklingsproces, der opererer med en meget kortere tidsramme end tidligere. (3.6 blev udgivet i august).

WordPress 3.8 udgivelsen, berammet til december 2013, vil fortsætte denne plugin-first udviklingsmodus, der giver mere autonomi til plugin udvikling og giver mulighed for at adskille udviklingssporet fra udgivelsessporet.

Har du behov for at få optimeret din sikkerhed, din backup rutine eller dit website generelt, så er du meget velkommen til at kontakte 9bureau.

9bureau løser alle typer opgaver indenfor webudvikling, webdesign og grafisk design. Vi er WordPress specialister.